Menukaart

 Naast ons dinerkaart hebben wij seizoensgerechten, nu is het seizoen van wild-gerechten!

Voorgerechten

Broodplankje
vers oerbrood met kruidenboter, aïoli en chilimayonaise   4.50
(met Italiaanse ham en chorizoworst +4.-)

 

Steak Tartaar
van Black Angusbeef met truffelmayonaise   9.50

 

Loempia van brie
op een salade van appel, gesuikerde walnoten en rode paprika
   8.50

 

Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, spekjes en Old Amsterdam   9.50

 

Pizza van tonijn
op een krokante bodem met een Japanse sesamdresssing   9.50

 

Zalmproeverij
bestaande uit diverse bereidingen van zalm   9.50

 

 

 



Soepen

Tomatensoep
van pomodori-tomaat met basilicum, gehakt, prei en tomaat   5.50

 

Bospaddenstoelensoep
met truffel en een julienne van ham   6.50

*Onze soepen worden geserveerd met toast en kruidenboter

 



Hoofdgerechten
*Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, mayonaise, salade en warme groente

Varkenshaas
met champignons en spek, gegaard in een champignonsaus waarover oude kaas   17.50

 

Risotto
met truffel, paddenstoelen en gegrilde courgette   16.50

Black Angusbeef
geserveerd met groente en een paprika-knoflooksaus   19.50
(ook als Surf&Turf te bestellen met gamba’s +3.-)

 

Zalmfilet
met Japanse broodkuimkorst, ketjapsaus en noodles   18.50

 

Pasta pomodori
met linguine pastta, pomodori-tomaat, mozzarella en basilicum   16.50

 

Hazenpeper
met een preipuree en stoofpeer  18.50

 

Gamba's
met linguine pasta, creme fraiche en paprika-knoflooksaus   18.50



Kindermenu

Tomatensoep
kleintje tomatensoep  3.00

Vers fruitcocktail
stukjes vers fruit   3.00

Frites met een snack naar keuze
frites met kroket of frikandel waarbij mayonaise en curry   6.00

Frites met varkenshaas
frites met varkenshaas, champignonsaus en mayonaise   8.50

Kinderijsje
vanille ijs en slagroom, in een leuke beker voor thuis   3.50

 

 

 

 

 

Nagerechten

Trio Sorbet
taartje van mango, framboos en citroensorbet ijs   7.50

 

Blueberry Cheesecake
met Bastognekoekbodem en vanille ijs   7.50

 

Tarte tatin
van appel met vanille hangop en kaneelijs   7.50

 

Chocoladedessert
diverse chocolade lekkernijen   7.50

Kaasplank
binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met breekbrood
  9.50

Banyuls
rode dessertwijn, maakt uw dessert compleet  4.50


 

 

 

 

Copyright 2011 Menukaart - Bistro Ons Thuis Cuijk. Bistro Ons Thuis Cuijk
Free Joomla Theme by Hostgator